Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
pecorino cheese (opcjonalnie)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water50 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
986.1 mg
Białko
32.1 g
Kalorie
3330.7 kJ /
796.1 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
88.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Macaroni and Cheese
35 min
Boiled Pasta
20 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Bolognese Sauce
1 godz. 10 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 min
Lasagna
2 godz. 30 min
Chicken Marsala
40 min
Penne Bolognese
40 min